Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi történik akkor ha sehova...

Mi történik akkor ha sehova sem vesznek fel?

Figyelt kérdés
Eléggé erős sulikat jelöltem meg, és csak a Berzsenyibe hívtak be szóbelizni. Ma voltam és, hááát nem sikerült valami jól. Igazából bizonyos részét nem is ismertem (a suliban nem tanultuk) és emiatt elég nehéz volt. Amit tudtam azt jól oldottam meg, bár nyögvenyelősen beszéltem. Tehát ha ide sem vesznek fel akkor mehetek kisegítősuliba? (amúgy eddig 115 pontom van és fizika szak)

2014. febr. 27. 18:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%
Az egyik elozo kommentelonek szolnek h a leoveybe pl beszoktak tenni a gyujtosulik mert mindig marad 1000 hely szoval a leoveybe gyujtosulibol is bekerulhetsz
2014. márc. 1. 18:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Esetleg utólag nem lehet az előbb említett iskolákba jelentkezni? Valamilyen módon?
2014. márc. 1. 20:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én apáczais vagyok.

Ha tényleg így történne és egy gyűjtősuliba kerülsz, akkor sem kell csüggedned, mihamarabb meg kell próbálnod átvételizni egy másik suliba, mondjuk egy közepes, Leövey vagy Csík szintű gimibe!

2014. márc. 2. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!