Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek korrekt amit...

Szerintetek korrekt amit csinálnak velem?

Figyelt kérdés
Két tanár dolgozatírásnál mindig az első padba ültet, mondván én vagyok a főpuskázó és hogy így megakadályozzák hogy puskázzak megint. Holott rajtam kívül még legalább 10 ember agyba főbe puskázik minden dolgozatírásnál, amit valószínűleg tud is mindkét tanár, de hagyja őket hagy puskázzanak. Csak engem fogott ki mindkettő, csakhogy engem ez rohadtul idegesít, ne csak engem sz.passanak, hanem akkor őket is.
2014. febr. 24. 19:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mondjam meg a tanárnak szerintetek, hogy ne csak engem szívasson ?
2014. febr. 24. 21:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Legalább jól megtanulod az anyagot

Majd rendes vizsgán nem tudnak ők sem puskázni-

aztán szépen megbuknak

2014. febr. 24. 21:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát ha nagyon zavar, akkor mondhatod a tanárnak,

hogy mást is ültessen már előre (bár nem tudom

mit fog hozzá szólni) Hidd el, majd modulzárón

nem lehet a többieknek sem puskázni (szóbelin)

2014. febr. 24. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Tanulni kéne, a többiek meg majd úgyis megszívják, hiszen ne már... milyen szakmát fog tudni magas szinten ellátni egy olyan ember, aki nem tanulta meg a szakmáját?
2014. febr. 25. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!