Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek korrekt amit...

Szerintetek korrekt amit csinálnak velem?

Figyelt kérdés
Két tanár dolgozatírásnál mindig az első padba ültet, mondván én vagyok a főpuskázó és hogy így megakadályozzák hogy puskázzak megint. Holott rajtam kívül még legalább 10 ember agyba főbe puskázik minden dolgozatírásnál, amit valószínűleg tud is mindkét tanár, de hagyja őket hagy puskázzanak. Csak engem fogott ki mindkettő, csakhogy engem ez rohadtul idegesít, ne csak engem sz.passanak, hanem akkor őket is.
2014. febr. 24. 19:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
van egy tanácsom....inkább tanulj ne pedig puskázz...és mindig csak magaddal törődj ne pedig másokkal...a tanároknak pedig biztos hogy jó okuk van ha nem szeretnek...pláne hogy kettő is "kifogott"
2014. febr. 24. 19:52
 2/14 anonim ***** válasza:
Milyen tantárgyból?
2014. febr. 24. 19:58
 3/14 A kérdező kommentje:
És csak én tanuljak, a többi 10 meg vígan semmi tudás nélkül kipuskázza az egészet 5ösre, ez mennyire korrekt?
2014. febr. 24. 20:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Lényegtelen, ez már OKJs képzés.
2014. febr. 24. 20:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Ne mással törődj... miért rossz az neked ha ő csalással lesz ötös? Életedet nem befolyásolja.. Ha viszont tanulsz és úgy érsz el jobb eredményt mint más puskával, jól fogod magad érezni. Vagy puskázz normálisan, úgy hogy a tanár ne lássa.
2014. febr. 24. 20:21
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem lehet az első padban.
2014. febr. 24. 20:36
 7/14 A kérdező kommentje:
Azért rossz, mert engem szopat, tanulni kell/kéne 20-30-40 oldalakat, megfeszülve lenne 2 vagy 3-as, a többi meg rárakja a telefonra, bele se néz és kinézi 4esre meg 5ösre, érted? És ez egy rohadt szemét dolog hogy csak engem szopatnak.
2014. febr. 24. 20:39
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát igen, ezt úgy kéne megoldani, hogy minden órán

mást ülétet be az első padba- Javasold nekik

2014. febr. 24. 20:47
 9/14 anonim ***** válasza:

A többieket (Akik még pusiznak), azokat még sosem

ültette előre?

2014. febr. 24. 20:48
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem, hát már rohadtul tele van a hócipőm ezzel.
2014. febr. 24. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!