Szent László Gimnázium szóbelije?! FONTOS!
A tömegkommunikációs szóbelin nagyjából mit szoktak kérdezni, mennyire kell ismerni a médiát ?? (tavaly mi volt?) Milyen viselkedést/ öltözködést szeretnek ott?
(Hétfőn fogok menni....)
Sziasztok engem is érdekelne:)
én először az angolra akartam menni de 3 pont hiányában nem vettek fel :)
és most behívtak szerdára a tömkomra.
Érdekel a tagozat de keveset tudok róla:)
milyen nyelveket tanulnak ?heti mennyit? mikkel foglalkoznak? milyen elvárások vannak?
ha valaki tudna segíteni megköszönném :)
neked meg sok sikert holnapra :))
köszönöm, nektek is sok sikert!
0. évben van nyelvi és informatikai előkészítő, az első nyelv az angol, de németet is lehet haladó szintről tanulni. Az iskola után elvileg már simán meg lehet szerezni két nyelvből a középfokú nyelvvizsgát.
Én ennyit tudok (remélem nem írtam nagy hülyeséget...) egyenlőre.
Különben azt még le tudná írni valaki, hogy mit kell vinni szóbelire? (Pl.:oklevél, érem, füzet...) Mert erről nem tudok semmit ...
És angol szóbelin mi volt?
Képről kellet beszélni ugye?
Egy másikba leírtam de tessék.
Először húzni kellett egy szöveget és adtak időt átnézni.Utána kérdeztek a szövegről,és kérdezték még hogy milyen igeidők vannak benne.Alakíts szenvedő szerkezetté egy mondatot stb.Utána húzni kellett egy képet el kellett mondani mi van rajta és utána azzal a témával kapcsolatban kérdeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!