Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem lenne jobb ha nem lenne...

Nem lenne jobb ha nem lenne kötelező az iskola egyáltalán?

Figyelt kérdés
Az iskolák csak azokat vennék fel, akiket szívesen tanítanának, a gyerekek és szülők pedig pedáloznának már első osztálytól, hogy bekerülhessenek és maradhassanak. A tanárok meglennének becsülve, az órákon csend lenne, és aki oda járna, tényleg tanulni akarna. A másik fele, aki nem akar járni, az meg buta maradna és kész.
2014. febr. 21. 07:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A rossz matekodról ne is beszéljünk, azt nem sikerült még megtanulnod az iskolában :)

Ha van össz x+y diák, akkor hogyan lehet 1000x+y ugyanabban az időszakban? :) Te kisokos :)

2014. febr. 25. 11:14
 22/23 A kérdező kommentje:
Hát ezek szerint akkor velem van a baj, én szerettem tanulni is, takarítani is, nem kényszerből csináltam, mert muszáj, hanem csakis kedvből és csak azt tanultam, amihez kedvem volt és akkor takarítok, amikor éppen kedvem van hozzá. Még soha semmit nem csináltam kényszerből "mert muszáj". De ezek szerint mások nem így működnek. :(
2014. febr. 25. 12:30
 23/23 anonim ***** válasza:

"Még soha semmit nem csináltam kényszerből "mert muszáj"."

De megnéznélek 10 év múlva, amikor már 1-2 éve dolgozol :)

Az élet ilyen, egy rakás dolgot kell megcsinálnod, amihez nincs kedved, ha el akarsz érni egy jó színvonalú életet.

2014. febr. 25. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!