Mennyire nehéz összehozni egy 90%-os középszintű töri érettségit?
Figyelt kérdés
Ebben az évben újraérettségizek töriből. Még nem nagyon tanultam rá.
Tavaly 46%-os lett, úgy, hogy nem készültem rá :\
Ha most elkezdek rá tanulni, akkor van esélyem a 85-90%-ra?
2014. febr. 20. 10:59
1/7 barbi1988 válasza:
Persze , hogy van, de akkor tényleg kezdd el és ne halogasd.
2/7 anonim válasza:
Nagyon is van esélyed rá, főleg ha csak ebből kell tanulnod, de akkor nagyon készülnöd kell rá. Már tanulnod kéne, hogy rögzüljön minden a fejedben :D Az esszékre is gyakorolj, az a legtöbb pont és ott lehet a legtöbbet veszíteni. Szóbelire pedig minden tételt tökéletesen kell tudnod, akkor megkapod a max pontot és ha csak 4-es lenne az írásbeli akkor is 5-ös leszel :D Hajrá! :)
3/7 anonim válasza:
attól függ ,hogy milyen agyad van,de ezek szerint alul müködik és a béka rottyantója alatt van.
4/7 anonim válasza:
Igen, a 46% töri közép szinten akkor is kevés ha nem készültél rá. De persze esélyed az van.
5/7 anonim válasza:
Nem azért, de kb a töri érettségire készültem legkevesebbet és 80% lett és még csak nem ismondanám magam jó törisnek vagy könnyen tanulónak szóval szerintem ha 46%-ot tudtál elérni akkor nagyon meg kell izzadnod a 90-ért, ha az írásbelit elrontod akkor a szóbelit tudhatod 100%-ra akkor sem lesz 90%, mivel a szóbeli kisebb arányban számít bele.
6/7 anonim válasza:
Én annak idején max 4 napot, ha tanultam rá, és 90% felett lett valamennyivel. :D Szóval egyáltalán nem nehéz.
7/7 anonim válasza:
Most könnyű lesz az érettségi az összes... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!