Hogyan lehet 100%-os középszintű matek érettségit írni?
Lehetséges, sőt annyira nem nagy szám. Inkább szerencsén múlik, hogy nem nézel-e el véleltlenül valamit, nem írsz el valamit stb.
De ha megfelelően felkészülsz (gyakorlás, gyakorlás), akkor bárkinek van esélye 100%-t írni.
és ez nem csak matekból lehetséges ;)
én pl németböl írtam 98%-osatXD
Mert pl. én képes vagyok elnézni dolgokat. Már elkezdtük fakton a készülődést, de mindig előfordul, hogy elszámolom, vagy figyelmetlenség miatt rossz számmal dolgozok tovább stb.
Meg azért 3 órán keresztül nehéz 100%-osan koncentrálni.
ELTE matematikusi képzésére jártam, de most akarok felvételizni gazdasági területen BSc képzésre, ahova ugye számít a matematika. Így fogtam magam, elmentem "újraérettségizni" [én még a régi rendszerben érettségiztem], az egyik feladat az volt, hogy egy dobókockával dobva mekkora a valószínűsége, hogy hatvan osztóját dobjuk.
Triviális a válasz, a 2, a 3 és az 5 osztója a hatvannak. Gondoltam én. Aztán miután a beadás után átgondoltam a választ, rájöttem, hogy nem prímek kellenek :) Merthogy az 1, a 4 és a 6 is osztója a hatvannak :D:D
Szóval vannak dolgok, amelyekhez kicsit át kell kapcsolni az agyat, és totálisan "megérteni" mit is kérdeznek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!