Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A budapesti László Gyula...

A budapesti László Gyula Gimnázium 8 osztályos képzése milyen?

Figyelt kérdés
Mennyire hajtós? Átlagos képességekkel mennyire bírható? Milyenek a tanárok? Milyen az általános hangulat az iskolában? Jó a közösség? Szóval minden infó érdekel a 8 osztályos képzéssel kapcsolatban. Köszönöm!

#gimnázium #XV. kerület #László Gyula Gimnázium
2014. febr. 19. 22:32
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Nem véletlen, hogy gyakorlatilag csupa negatív jellemzést írtak ide az emberek. Szintén személyes tapasztalat alapján írom, hogy ezt a sulit messzire el kell kerülni. Mi már megtettük! Az igazgatónő azt hiszi, hogy az iskola az ő játszótere, a tanárok többsége pedig nyálazva segédkezik ehhez. A gyerekek csak szükséges rosszak. A szülők közül is a s..nyalókat, a mindent szó nélkül elfogadókat "szeretik". Idén több olyan volt 8-os gyereket vettek át a gimibe 9. évfolyamra, akiket sehova máshova nem vettek fel. És nem véletlen, hogy máshova nem tudtak menni, mert a tanulmányi átlaguk 2-3 közötti volt általánosban, némi féléves bukással... Én személy szerint kettő ilyet ismerek személyesen... A hangulat siralmas, gyakori a megalázás. Főleg a nem gimis 5-8-os gyerekeket nézik le, volt, hogy veszélyeztették is őket egy-egy osztálykiránduláson, pl. felügyelet nélkül hagytak 6-os lányokat játszóházban, és még mesélhetnék. Fejétől bűzlik a hal: az igazgatónőt el kellene onnan távolítani, és igazi pedagógust ültetni a helyére!! Valamikor a kerület legjobb általános iskolája volt, mióta ő vezeti az intézményt, lejtmenet az egész.
2021. jún. 8. 11:01
 12/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem nehéz elvégezni a gimnáziumot, mivel ez a színvonal nem felel meg egy gimnáziumnak (mindig jó tanuló voltam, négyes-ötös). Én a László Gyula Gimnáziumban végeztem, így elég sok tapasztalatom van. Sajnos nagyon sok olyan tanár van, aki nem megfelelő színvonalon tanít (néhány tanár még a saját tárgyához sem ért). Az angol és német nyelvoktatás nevetséges, nem tudják a diákokat rendesen felkészíteni! Ha a gyermekük rossz jegyet kap és azt mondja, hogy nem tudja miért, akkor higgyék el neki! Van olyan tanár, aki teljesen random jegyeket ír be a diákoknak, de ezzel nem foglalkozik az iskola... A legrosszabb pedig az, hogy sajnos vannak olyan tanárok, akik megalázzák a diákokat (még az alsó tagozaton is)! És ez komoly lelki, szociális gondokat okozhat a diákoknál. 12 évnyi ottlét után egy tanárt tudok kiemelni, aki valóban magas színvonalon tanított, segítőkész és kedves volt, Ajtonyné Firtos Erzsébet - Böbe néni. Felnőtt fejjel inkább jártam volna egy másik iskolába, ahol nehezebb elvégezni a gimnáziumot, de tudom, hogy valódi tudást szerzek. Az iskola nagyon azt akarja elhitetni a szülőkkel, hogy ez egy nagyon színvonalas gimnázium, de ezt SENKI SE HIGGYE EL! Ha Önöknek fontos, hogy a gyermekük megfelelő oktatásban részesüljön, akkor válasszanak egy másik iskolát! Írhatnék még nagyon sok mindent, de nem szeretnék név szerint senkit se megbántani, mert én foglalkozok az érzéseikkel, nem úgy, mint ők! Amiket pedig az előttem lévők írtak, az mind igaz, én is tapasztaltam ezeket!
2021. dec. 5. 18:32
 13/14 anonim válasza:
Szerintem nem gáz annyira, én nem gimnáziumi részbe jártam, nekem jó volt az osztály közösségem volt pár hülye de kb mindenhol van, voltak jo tanarok es voltak akkora idiotak, kegyetlen de egy altalanos reszlegen ez oke, egy gimnaziumi oktatasnal mar nem oke, en nem utaltam a sulit de nem is voltam oda erte, rengeteg bolond jart oda akiken jot rohogtem de ez gimibe nem allapot. En sem ajanlom az LGyt mert volt olyan amikor valakit lefotoztak szaras kozben.... Meg a tanarok is lattak, egyszer szetvertek a mosdot az 5.-esek , jott be mar gyermek rablo is nezni a kisgyerekeket, egesznap balhe, a kemia tanar elott nyomtad a telefont dolgozatnal le se szarta, azt se tudta hol van szoval ja ez a laszlo
2023. márc. 2. 22:10
 14/14 anonim válasza:
Senkinek nem ajánlom ezt az iskolát olyan tanárok vannak ott akik nem értenek a tantárgyhoz az igazgató és az igazgató helyezés is egy nagy nulla diktatorikus lopnak csalnak semmilyen fejlesztés nincs pedig elég sokat kellett fizetni és érdekes módon új autóval járnak a tanárok van olyan ami még most jött ki kb a szalonból a feleléskor ugyan arra a feleletre a lányok 4-és kaptak a fiúk 2-est csak azért mert nem annyit jó tanulok bár innen sokat nem lehet tanulni az alsó tagozat jó de ha át lépsz felső tagozatba ott ki csinálnak és bárhova nézel csotányok és omladozó falak de azért a tanári WC hibátlan állapotú de a diák WC meg olyan hogy nincs kilincs az ajtón vagy ajtó sincs órán nem engednek ki a Wc re mert azt mondják hogy a diákok lopnak közben a takarítók meg a vásárnál adogatják a lopott cuccokat a magán élet nulla mert abba is bele szólnak és nincs szólás szabadság se mert ami nekik nem tetszik abból egyből valami büntetés lesz MINDENKI KERÜLJE EL!!!
nov. 7. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!