A budapesti László Gyula Gimnázium 8 osztályos képzése milyen?
akárki akármikor találja meg ezt a kérdést, tudnia kell, hogy az első válaszoló tökéletesen leírta, hogy miről szól a lászló gyula. pont az a rendszer működik kicsiben, aminek következménye volt a rendszerváltás és ami felé tartunk ma is.
én is oda jártam, sajnos alsóba is...
Tudom régi a kérdés de most mint tanulója ennek az iskolának szeretnék véleményt mondani erről a "remek" intézményről. Az egész ott kezdődik, hogy ez egy kicseszett látsztatiskola. Próbálják mindig és mindennel azt beállítani hogy milyen jó holott nagyon nem. Ahogy az első válaszoló mondta, a pénztárcánkat szívják rendesen... A felesleges angol társalság óráért még pénzt is költsek? Miért? Ja meg a másik az, hogy semmit se kapunk a pénzünkért. Az iskola teljesen elavult 45 év alatt szinte semmi változtatás nem esett rajta. Internet az még a számítástechnika órákon sincs, a radiátorok fűtenek mint állat és szabályozni nem lehet mivel a kommunizmusból maradtak itt. Vetítő nincs minden teremben pedig a 21. században ez már alap lenne, még magyarországon is. Az egész intézményben a hangulat nyomasztó, a diákok csak azt várják, hogy legyen már vége. Na meg az évvégi vizsgák... Semmi értelmük. Ettől nem lesz jobb az érettségim, csak a fejembe ültetik azt a stresszt, hogy majd leblokkoljak, az igazi érettségin és semmit se tudjak. A vezetőség és az egész hely korrupt, és diktatúra van. Ha van véleményed egy akkor mocskos lázadó szar vagy. (tapasztalatból tudom) Ahogy már mások is írták, a tanári kar sincs a helyzet magaslatán. Van tanár aki be sen jön órára de elvárja, hogy teljesítsünk, van aki szimplán nem tanít semmit, igazából 1-2 ember kivételével az egész borzasztó. Szóval ha valaki még ide téved ehhez a kérdéshez egy dolgot jegyezzen meg: IDE NEM ÉRI MEG FELVÉTELIZNI!
UI.: Ezt mostmár az okosabb diákok kezdik felfogni és egyre több ember megy el hatodikban és nyolcadikban.
Édesanyámnak azt mondta az igazgató asszony, hogy hozzájuk csak értelmes gyerekek járnak, járhatnak. Akkor 5-6. osztályos lehettem, csak gyenge voltam matekból. Az már más téma, hogy a tanárnak az óráira mindenki görccsel ment be. Az iskolában tanítók egy része link a másik pedig betegesen visszaél a hatalmával. Nem értik meg, hogy tisztelet nincs KÖLCSÖNÖS tisztelet nélkül.
Regényt tudnék írni az undorító dolgaikról, de csak annyit mondok: ha jót akarsz a gyerekednek, nem ide hozod. Ha meg itt tanul, de látod, hogy nem érzi jól magát VIDD EL!
és
Andi!
Ha ezt olvasod, és ráismersz a sztorira, akkor PUSZI. Hiába vezetsz egy intézményt, attól még nem vagy jó ember, vagy pedagógus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!