Szerintetek van ertelme kitunore torekedni 12. -ben?
Figyelt kérdés
3 honap mulva erettsegi. Rengeteg felesleges tantargyam van pl muveszetek, filozofia stb amire rengeteget kellene tanulnom, hogy meglegyen az otosom. Felevkor mindenbol otos voltam, de ugy erzem, hogy vagy az erettsegire keszulok normalisan, vagy pedig az osszes felesleges tantargyra. Ketto egyszerre nem megy. Afo tantargyakbol termeszetesen otosre torekszem.
Szerintetek megeri?
2014. febr. 9. 17:04
1/3 anonim válasza:
én is így csinálom, rajzból és németből és biológiából és társadalomismeretből és épp, hogy csak hármasra állok, mivel más tárgyak év végi eredményei kerülnek beszámításra a felvételi eljárás során (magyar I. + Ny., Történelem, 1 Nyelv, Matek, és nekem a földrajz). A többivel egyáltalán nem is foglalkozom a kettes meglegyen, de egyébként meg az érettségire készülök minden erővel. Azt javaslom ha nincs bukásveszély hanyagold azokat a tantárgyakat, amelyek úgy sem kerülnek beszámításra.
2/3 anonim válasza:
Nincs.
Ha van olyan tárgyad, ami amúgy fontos lesz egyetemen, de nem érettségizel belőle, akkor arra készülj. Pl. nyelvi tárgyakra azt mondom, hogy akkor is fektess bele energiát, ha nem érettségizel belőle.
A többi pedig érdektelen.
3/3 anonim válasza:
Ha van egy-két négyesed, az nem baj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!