Mi a véleményetek a Meta-don bosco szakközépiskoláról? Idén érettségizek és itt szeretnék tovább tanulni Fitness-wellness instruktor szakon. Valaki jár/járt ide? Milyen tapasztalatai vannak?
Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 21:06
21/23 kkriszti009 válasza:
Hello Én csecsemő és kisgyermek ápolói szakon vagyok esti tagozaton, tény hogy gyors
De én szeretem ezt a sulit. Vannak töltelék óráink és nem mindig olyan érdekes.
De szerintem nincs baj a sulival. Arra amire szükség van azt megadja
Mivel az iskolát a Szalézi rend működteti így fizetős,de nagyon minimális szerintem úgy hogy gyakorlatot is biztosít!
Kérdésért írjatok bátran 19/L
22/23 kkriszti009 válasza:
Az utolsó vagyok megint.
Eléggé meglep a sok negatív komment és a felét nem is értem, mi az hogy nem oda tesz gyakszira? A Gyakszit oda kéred ahova akarok és a suli kot a kórházzal szerződést. Te választod hova! Nem tudom nekem van e ekkora szerencsém,de a tanárok tisztelettudoak, sose mondanak ránk semmi rosszat és nagyon kedvesen állnak a diákokhoz is! Én szeretem :)
23/23 anonim válasza:
Én ide járok, de ha lehetne elmennék az iskolából. Az a jó benne, hogy modern, de kb csak ez az egy pozitív dolog van az iskolába. A tanárok nem tudnak tanítani, semmiről nem értesülünk, ahhoz képest miket ígértek év elején egy kis dolgot sem láttam belőle. Borzasztó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!