Valaki mesélne nekem a kőbányai Giorgio Perlasca Vendéglátóipari Szakközépiskoláról?
Milyen a közösség?
Milyenek a tanárok?
Hogy szokott sikerülni az érettségi?
Tervezem hogy iskolát váltok,ezért érdeklődök.
A válaszokat előre is köszönöm :)
Ne tedd! Ez a suli gáz, sok a csak melegedni járó, viselkedni nem tudó egyén. Sok munkahelyen az iskola neve hallatán csak röhögnek!
Én is váltottam de onnam jöttem el, két hónap után. Most a Gundelbe járok. Magas színvonal, nincsenek romák, jó a közösség. Az épület lepukkant, ez tény, de a tankonyhák jól felszserltek. Tanárok is javarészt normálisak. A két hónap alatt akkora lemaradásom volt, hogy egy csomót kellett pótolnom.
Hová jársz?
Gundel is egy kalap szar.
A volt matektanárnőm tanított ott és mesélte ,hogy örült ,hogy felvették a giorgioba .
Annyi, hogy a gundelnak jobb a hírneve ,de az is szar.
Gundelnek már az épülete is 0.
Gundel ,hogy néz már ki mint egy üvegház.
Giorgio-nak legalább az épülete normális.
Mondjuk Giorgioban nagy szó ha egy tanár tud tanítani.
Kedves N.István tanár úrnál bukik a fél osztály.
Tanárok tényleg nagyon nem tudnak tanítani mindenki bukik valamiből sok osztályba . Vannak értelmes gyerekek ,de sok a viselkedni nemtudó köcsög.
Giorgioban a színvonal átlag alatt : Osztály barmokból áll
Akik viselkedni nem tudó köpködő hülyegyerekek e-cigi órán stb
Hát én Gundelről azt is halottam, hogy volt, hogy hazaküldték a cukrászokat mert nem volt asszem liszt a suliban egy ideig......
De a forrás nem biztos.
Kerüld a Giorgio-t. Ide járok és nagyon megbántam, hogy idejöttem. Én is egy másik suliból jöttem át ide, de ez még annál is rosszabb. Tényleg sok tanár nem tud tanítani. Sokan csak leadják az anyagot, a többi letojva.
A tanulók meg... nem is találok megfelelő szót. Ide tényleg bárkit felvesznek.
Szóval, a színvonal a béke feneke alatt.
De kerüld a Bercsényit és a Magyar Gyulát is, amik ott vannak a szomszédjában.
Ugyan már régebbi kérdés, de hátha valakinek még hasznos lesz.
Nehogy ide gyere! Egy kalap sz@r ez a suli... nem is tudom, minek járok még ide. Na jó, de. Néhány gyerek kivételével a közösség amúgy jó. De a tanárok tényleg nem tudnak tanítani, főleg az egyik matektanárnő... borzalom.
Egyébként az egyik válaszolónak: Nektek mit tanít N. István? Nálunk tavaly fizikából senki sem bukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!