Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gundel Károly Vendéglátóipari...

Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában okj-s képzés?

Figyelt kérdés

Cukrász okj-s képzésre szeretnék menni, de nem írják sehol mennyibe kerül??!

E-mailt már írtam nekik, de nem válaszolnak.

2013. dec. 30. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Színvonalas, jó képzés. A legjobb nevű suli. Tavaly végeztem, 45000/félév volt, ami maximálisan kifizethető volt. Ha csak a sok alapanyagot nézed, tojás, cukor, tejszín, liszt, gyümölcsök, nem sok az ár.
2014. jan. 6. 22:37
 2/5 A kérdező kommentje:
kiderült nekem ingyen van...nemtudod hány ponttal vesznek fel oda?
2014. jan. 7. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Szakmai oktatásra nem pont alapján rangsorolnak, hanem középiskolai jegyek alapján. Mivel sokan szoktak jelentkezni, először az érettségizettek kerülnek be. Elvileg 10 osztály kell a szakmához amúgy. Utána nézik az átlagot, várólista is van.
2014. jan. 7. 18:01
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi :-)

Szóval átlagot néznek...akkor csak a 4-5ösök kerülnek be? Ha túljelentkezés van, akkor így nincs esélyem, mert 3-4es tanuló vagyok..

2014. jan. 8. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor elég a tíz osztály?
2016. ápr. 15. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!