Web-prog OKJ vizsga?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, főképp azoktól akik nemrégiben végeztek OKJ-s web-programozó képzést, hogy hogyan zajlott nálatok a vizsga, hány napban, milyen modulokban, további szóbeli, vizsgamunka védés, és bármi ami ide tartozik szívesen venném, olvasnám:).
Nagy segítség lenne Nekem, előre is köszönöm:).
webmesteri viszga volt (55-). Modulizált, csak a web gyakorlat modul kellett a 4 modulból többi megvolt többi szakmámból. 2 óra volt egy PHP-s feladatra.
Azonal utána hirdeték az eredményt, rá fél órára megmutatták a izonyitványt, amit regisztráltatak és rá 3 hétre megkaptuk.
Köszönöm az eddigi válaszokat, a kérdést kiemeltem, hátha érkezik még 1-1 hasznos tanács, tipp, komment:).
Az off-ra reagálva, habár még nincs a szakma a kezemben..Sok helyen feltétel egyetemi/főiskolai végzettség.
Tapasztalat szerint, hiába tudsz megoldani mindent remekül, és gyorsan, hibamentesen..ha nem jutsz el az állásinterjúig, mert nincs diploma a kezedben..
De pár helyen (sajnos ez a kevesebb), behívnak..eléd tesznek egy papírt, és OKJ vagy egyéb képzés ide vagy oda..Ha tudsz programozni felvettek..ha gányolsz pedig értelemszerűen megköszönik a részvételt..:)
Ennyit tudtam segíteni az OFF részéhez, de visszatérve a vizsgával kapcsolatban érdekelnének még infók:)).
Off-hoz: Vannak olyan helyek ahol viszont direkt az ilyen okj-seket keresik mondván, hogy olcsóbb mintha egy diplomást felveszünk.
Több helyen van olyan, ogy interjún raknak eléd feladatokat és, hogy meg tudod e oldani és milyen jól csinálod mennyire gyorsan stb.
Bár szerintem ha gazd.info okj re mész inkább el azzal többet tudsz kezdeni mert az sokkal tágabb.
OFF (lehet ON): Le lehet rakni OKJ vizsgát valamiből, ha nem járok (nem is jelentkezem a tanfolyamára), de letszem a modulvizsgákat, ami a vizsgára bocsátás feltétele.
Viszont, ha nincs képző intézmény, ahova bejárnék egy tanfolamra (ami mentén majd szervezik a modulok vizsgáit), akkor hogyan kaphatok lehetőséget egy OKJ vizsga letételére, anélkül, hogy hónapokig járnék tanulni valamit, amit már mondjuk tudok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!