Vegyészmérnök vagy Biomérnök Msc?
Sziasztok! Eddig Debrecenben tanultam Vegyészmérnök alapképzést, és lassan be kéne adni a jelentkezési lapot is Msc-re. Azon agyalok, hogy érdemes lenne-e elvégezni itt Debrecenben a biomérnök Msc-t, vagy nézzek másik egyetemet a vegyészmérnöki képzésem befejezeésére (itt még mindig nincs vegymérnök mesterkézés), illetve egyáltalán érdemes-e mesterképzésre menni.
BME és veszprémi egyetem mester szakjaitól csak azért tartok mert őszintén szólva itt elégé elméleti síkon tanultuk a dolgokat, és a gyakorlatban használt elvek, számításokról igazságszerint gőzöm sincs.
Leginkább a tapasztalataitokat várnám mind vegyészmérnök és biomérnök mester képzésről, mert minden honlapon szépeket írnak, de eléggé megfoghatatlan az egész.
Természetesen megéri elvégezni az Msc-t, ha van rá lehetőséged. A kettő közül én inkább a vegyészmérnök mesterképzést ajánlanám.
Amúgy BME-n sem viszik túlzásba a gyakorlatot, úgyhogy ha csak emiatt nem mennél oda, az butaság. :-)
Itt van a vegyészek "egyveleg" fészbúk oldala, nyisd meg bal oldalon a dropboxot, hátha közelebb jutsz a megoldáshoz:-)
Dehát van vegyészmérnök msc Debrecenben is.
Végül melyik msc szakot végezted el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!