Ha tavaly a szakra, ahova jelentkezni akartam a ponthatár (államira) kb.290 volt, mennyi az esélye, hogy idén ez nem fog nagyon megnövekedni? (nekem 375 pontom van)
kedves ingerült válaszoló!
Habár valószínű, hogy én is csökkentértelmű vagyok, mint ahogyan rajtam kívül számos más felvételiző is, azért jobban örülnék, ha te is, mint a hozzád hasonlóan jól informált emberek tisztában lennél azzal, hogy miért merült fel bennem ez a (egyébként bugyutának tűnő!) kérdés: a tavaly előtti ponthatárok a szakon azért voltak olyan magasak, mert több embert vettek fel önköltségesre, mint államira. A kérdésem tehát arra vonatkozott, hogy a törvényileg össze-vissza változtatgatott keretszámok ellenében, statisztikailag mennyi esély van arra, hogy jövőre nem fognak 200-al többen jelentkezni lelkesedvén látva a tavalyi évi (lecsökkentett!!! államihelyeken lévő!) keretszámokat!
szerintem a többiek értették. Köszönöm figyelmed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!