Ki mit gondol a Gundel Károly Vendéglátói és Idegenforgalmi szakképző iskoláról?
A sima szakközépiskolai angolos osztály érdekel (04-es kód).
Milyen ott a tanítás?
Hogy megy ott a szakma választás?
Hány ponttal vesznek föl kb.?
Egyéb vélemények is èrdekelnek. (bármiről)
Előre is köszönöm.
Nagyon jó suli!
Az épület elég gáz, de jó a hangulat, a legtöbb tanár normális, jól tanít. Rengeteg program van, nincsenek 'túlszolis' egyének. Elég szigorú, de pont ez a jó, mert aki nem viselkedik, az mehet. Nem emlékszem a ponthatárra, de lég nagy a túljelentkezés. Az éretségi mellett kapsz szakmai alapozást, és szakmát is. Sima szakközepeseknél már 9.-ben van felszolgálás, cukrász és szakács gyakorlat. Ha végeztél, és rendes OKJ-t akarsz, akkor bármelyiket ingyen kitanulhatod, így van időd eldönteni, melyik tetszik. Elsőnek ide add be, a többi suli úgysem tudja a sorrendet! Jobb helyre nem is kerülhetnél!
Sok sikert! :)
én most járok oda és már 5000x megbántam hogy ide jöttem.
A tanárokból alig van jó, a tanítás szar.
A szakma "választás" az úgy megy, hogy 4 éven keresztül tanusz szakácsot és pincért (a 3 fő tárgy közul..mellette még persze egy rakás mást pl: munka egs., yzálloda ism., stb.
utána kötelezően érettségizel az összesből összevonva és kapsz egy PULTOS szakmát!!!!
utána ugyan úgy, ugyan olyyan OKJ-t kell elvégezned mint aki gimiből jön csak te még szívtál tök fölöslegesen a szakmai tantárgyakkal (pultosnak az utcáról behívnak valakit semmi előképzettség nélkül...)
A tanároknál olyan lehet az álláshirdetés hogy aki utálja a gyerekeket, szeret minden szaron kiakadni, és veszekedni, nem tud tanítani az jöjjön ide....kolyan...nem tudom hogy tudtak begyüjtemi ennyi ilyen szar tanárt...tiszta dementorok akik kiszipolyozzák belőled az életet (tisztelet annak a 4 kivételnek)
(bocsi a helyesírási, gépelési hibákért és hogy ilyen hosszú lett csak szeretnélek megóvni egy ku*va nagy baklövéstől)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!