A budapesti Teleki Blanka Gimnázium magyar-média-kommunikáció szakára milyen átlaggal és pontszámokkal vesznek fel, és egyébként összességében milyen suli? A matek központit is figyelembe veszik?
Figyelt kérdés
A központi írásbelim magyar nyelvből 46 pont, ha ez számít. A félévi átlagom pedig 4,36.2014. jan. 27. 16:24
1/5 Anna9 válasza:
Ezt majd csak akkor lehet megtudni, miután országos az átlag ki lesz számolva és nem csak a magyart nézik. Egyébként szerintem jó, én is oda akarok menni. A sulibörzén azt mondták akik oda járnak, hogy a közép és az erős gimik között van félúton. Sok sikert :)
2/5 anonim válasza:
Én is úgy tudom, közép erősnek számít. Jó lenne tudni, tavaly hányadik helyről lehetett bejutni? Bár ez is változik minden évben. Azért ha valaki tud erre vonatkozó adatot, az jó lenne.
3/5 A kérdező kommentje:
Nektek milyen lett a központi, és milyen az átlag? :D ha szabad tudni
2014. jan. 29. 18:54
4/5 anonim válasza:
Az átlagom hasonló, a központim 67 pont lett. Elég lesz ez vajon?
5/5 anonim válasza:
Nagyon jó suli én imádom! A társasági élet feldobja a hangulatot, és a tanárok többsége is nagyon rendes.
Igaz közép-erős suli, de könnyebb bekerülni, mint bennmaradni, tanulni kell.
Szerintem sok esélyed van bekerülni, bár minden szakra nagy túljelentkezés van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!