Mi a véleményetek a Kodolányiról?
Figyelt kérdés
Főleg a kommunikáció szak érdekel.2014. jan. 5. 20:43
1/3 anonim válasza:
Korábban gazdálkodási-kommunikáció szakra jártam a kodón, most meg sportkommunikátorra járok. Nyilván nem választottam volna ismételten az intézményt, ha nem lennék vele megelégedve. Gyakorlatias, mindemellett családias, ami azért lényeges, mert közvetlen kapcsolat alakulhat ki közted és a tanáraid között. Szerintem igen jó választás, számos ott végzett hallgatójuk igen sokra vitte, nyugodtan jelöld meg! Kommunikáció szakon van saját médiacentrumuk, online rádiójuk, sőt járhatsz szépírói műhelybe is.
2/3 anonim válasza:
Első: te szinte minden kodolányis kérdéshez szó szerint beírod ezt. Az iskola dolgozója vagy?:) Nekem nincs jó véleményem az iskoláról, nagyon megbántam,h oda mentem.
3/3 anonim válasza:
Igen odajártam (diplomámat is beszkennelem Neked) bizonyítékként, nem ott dolgozok, de valóban pozitív a véleményem a suliról :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!