Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A három következő iskolát...

Macu kérdése:

A három következő iskolát milyen sorrendbe tennétek? Sashegyi Arany János Ált. Isk. és Gimnzázium Kerék Ált. Isk. és Gimnázium Budai Gimnázium

Figyelt kérdés

2014. jan. 25. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Én ábécébe. De lehetne földrajzi szélesség szerint is, mondjuk északról délre.
2014. jan. 25. 18:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Mekkora egy vicces gyerek vagy. Annyira hasznos válasz, nem is értem miért nem vezetsz valami blogot. Lehetnél a magyar Megmondókapitány. Biztos sok hozzád hasonló poénzsák olvasná.
2014. jan. 26. 14:06
 3/10 anonim ***** válasza:
12%
Na miután kifröcsögted magad, és esetleg feltűnik, hogy mástól se kaptál ennél hasznosabbnak tűnő választ egy nap alatt, esetleg megpróbálhatnál feltenni egy értelmes kérdést is, amiből kiderül, hogy mit akarsz tudni. Hátha nem is bennem van a hiba, hanem a kérdésben? De ha mégis engem okolsz, semmi baj, nem lesz keserűbb tőle a teám.
2014. jan. 26. 15:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia! Ne foglalkozz az előző válaszolókkal!!! Az igaz, hogy a kérdést nem a leghelyesebben tetted föl, de attól még rá lehet jönni, hogy mit akarsz... Szóval az ilyen embereknek az a hobbyuk, hogy minden kis hibába belekössenek...

Én az Arany Jánost jelölném elsőnek, úgy hallottam, hogy ott jó a közösség és a tanárok is jó fejek.

A Budairól azt hallottam, hogy jól felszerelt modern suli, bár a gyerekek picit furák...

A harmadikról nem hallottam.

Remélem tudtam segíteni: 14/L^^

2014. jan. 26. 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia Én az aranyba járok egész jo suli a tanárok tényleg jó fejek persze van egy-kettő aki annyira nem....

A közösség is viszonylag jó

Milyen tagozatot szeretnél itt megjelölni? :)

2014. febr. 1. 13:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Természetesen érthető a sorrendbe állítás, csak annak nem az, aki nem mostanában felvételizik, mint az öreg troll, aki piszkálódik. 1., Arany. Én itt meg is állnék, mert a Budai-ról és a Kerék-ről szépet, jót még sosem hallottam.
2014. febr. 18. 09:51
 7/10 anonim válasza:
A Budait én sem ajánlanám , korrupt és hányingergerjesztő egy iskola
2014. jún. 14. 01:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Én az Arany Gimnaziumot egyaltalan nem ajanlanam, en most vegeztem ott, es egyaltalan nem ajanlanam.
2014. júl. 17. 13:36
 9/10 anonim ***** válasza:

kedves utolsó válaszoló ki fejtenéd kérlek hogy miért nem?

Nem bunkózásból kérdezem csak kíváncsi vagyok:)

u.i: én is oda járok azért érdekelne.....

2014. júl. 18. 13:44
 10/10 anonim válasza:
Sashegyi Arany fenyevekkel jobb az osszesnel!!.,
2016. dec. 18. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!