Most 2014-ban milyen sulinak számít a Kodolányi János Főiskola?
Harmatgyenge.
Most megnéztem a felvin, de úgy látom, nem is indítanak államilag finanszírozott szakokat.
Itt vannak a KJF tavalyi ponthatárai. Idén biztosan több lesz mert, már minimum 260 pont kell.
Nem értem miért húzzátok le? Esetleg van személyes tapasztalatotok is? Ismerősöm odajár, s megvan elégedve a Kodolányi turizmus szakával. Szokta mesélni, hogy rengeteg szakmai programon, terepgyakorlaton, kiránduláson részt vesznek, így amit az órán leadnak a tapasztalt oktatók, utána könnyedén átültethetik a gyakorlatba.
Egyébként én korábban gazdálkodási-kommunikáció szakra jártam a kodón, most meg sportkommunikátorra járok. Nyilván nem választottam volna ismételten az intézményt, ha nem lennék vele megelégedve. Gyakorlatias, mindemellett családias, ami azért lényeges, mert közvetlen kapcsolat alakulhat ki közted és a tanáraid között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!