Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi esély van, hogy elutasí...

Mennyi esély van, hogy elutasítják a dékáni kérelmet?

Figyelt kérdés
Végzős halllgató vagyok, nem adtam le a témaafoglalót időben, merrt félreinformáltak. Már csak kérelemmel adhatom le, egyébként minden tárgyam megvan már, sőt már a szakdogám is kész majdnem. Mit írjak indoklásnak? Mennyi az esély, hogy elutasítják, nem vagyook ezzel a problémával egyedül. Köszi a válaszokat.

2014. jan. 24. 12:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Én úgy tippelem, hogy jó eséllyel elfogadják majd. Úgy tudom, az „igazságosságra” és „méltányosságra” törekednek elsősorban. (Oké, ez most pont jelentheti az ellenkezőjét is annak, amit írni szeretnék, de szó szerint kell érteni.)

Nem ismerem a problémát, nem tudom, hogyan fogalmazhatnád meg, ha nem vagy egyedül, akkor egyeztess a többiekkel is, hogy ők hogyan látják pontosan. Lehet, hogy tanártól is tudsz segítséget kérni, amúgy… Persze nyilván nem attól, akinek ez éppen keresztbe tenne, mert akkor ő is elfogadná egy ejnyebejnyével dékáni nélkül.

Olyan esetekről hallottam, hogy nem fogadják el a dékánit, hogy a diák tényleg f**kodni próbált, például beadott 30 lapot, amire ráírta, hogy „házi feladat”, de mást nem, hogy mondhassa azt, neki már nem kell pótolnia a házit, csak javítani. Formálisan igaza volt, a tanárnak természetesen nem tetszett, a diák a dékánhoz vitte, a dékán meg valami szép jogi nyelvezettel megfogalmazta, hogy a diák egy f**, és elutasította. Igaza is volt.

2014. jan. 24. 12:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a megnyugtató választ. Remélem, hogy elfogadják.
2014. jan. 24. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!