76 az írásbelim, 2 pont hiánnyal indulok a hozott pontoknál és a németre mennék.
2014. febr. 13. 23:58
12/25 anonim válasza:
A suli honlapján van egy fórum az idei felvételizőknek.Nézzetek be oda is !
2014. febr. 14. 07:23
13/25 anonim válasza:
Tömegkommunikáció
3 négyesem van (biosz, kémia, tesi)
77 pontot írtam (matek 31 magyar 46)
És lány vagyok
2014. febr. 22. 10:29
14/25 Socaran válasza:
Fiú vagyok 80 pont központi Info,Tömkom,angol-t jeleöltem
Magyar 45
Matek 35
Sok sikert :D
2014. febr. 24. 13:43
15/25 anonim válasza:
Matek: 35
Magyar: 46
Info, angol, tomegkomm. amiket megjeloltem. Remelem felvesznek. :)
2014. márc. 2. 13:58
16/25 anonim válasza:
Sziasztok!Kicsit el vagyok szomorodva, mert úgy érzem nem lett túl jó a szóbelim a Laciban.Nem is voltak rám kiváncsiak, 10 perc alatt kint is voltam.Azt hittem majd érdekli őket ,hogy miért akarok odamenni, a versenyeredmények stb.Nem figyeltétek, a nevünk mellett fel voltak sorolva, a központ eredményeink, a hozott pontok, és hogy ki melyik tagozatokat jelölte meg. Nekem pl. 20, 10 ahogy a sorrendem van, de senkinek sem sorban pl. 10,20,stb.Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy a suli elvileg nem tudhatja milyen sorrendben jelöltük meg.Vagy mégis ?
2014. márc. 4. 07:29
17/25 anonim válasza:
Nem, nem tudja.
Én angol szóbelin voltam, tényleg nem kérdeztek semmi ilyet de mikor az ellenőrzőmet nézték akkor szépen elmondtam nekik a versenyeredményeimet is. Szerintem nagyon kedvesek voltak, tömkomon megkérdezték hogy miért szeretnék idejárni.
2014. márc. 4. 16:34
18/25 A kérdező kommentje:
A tömkomosok valóban jófejek voltak. Megkérdezték, hogy miért érdekel a szak, mi érdekel a médián belül, mennyit tanulok egy nap, milyen iskolai ünnepségeken veszek részt stb.
2014. márc. 5. 21:08
19/25 anonim válasza:
86 lett a központim,(ebből 44 pont a matek) emelt matek,angol szakot jelöltem meg, és 4-5-ös jegyeim vannak, több a négyes. Nem tudom, sikerül-e ezekkel a pontokkal bejutnom?
2014. márc. 7. 11:52
20/25 anonim válasza:
Nálam tömkomon kérték, hogy meséljek magamról, azzal elment kb 5 perc :)
a maradékban szövegértés volt és azt kérdezték, hogy a sok 5 és 4 között a kémiám hogy hogy 3-as lett :D
én jól éreztem magam, szerintem jófejek voltak, de nekem is csak 10 perc volt :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!