Ha én 11. ben lerakom előrehozottba a kötelező érettségiket akkor nem kell többet bejárnom?
Figyelt kérdés
10ikben leraktam a Földrajz érettségit, letudnám mindet tenni úgy érzem.2009. dec. 2. 20:32
1/3 anonim válasza:
Osztályozó vizsgát is kell tenned. Én 11.-ben megcsináltam az angolt, de a 12.-es anyagból is osztályozót kellett tennem. Nem tudom, hogy van-e lehetőség mindenből megcsinálni 11-ben, mivel hát 18 éves korodig tanköteles vagy. És azért vannak tantárgyak, amikből nem kell érettségizned, de benne van az órarendben, azokra be kell menned azért.
2/3 A kérdező kommentje:
18éves kort betöltöttem most 2hete, osztályozó vizsgáról tudok földrajzból is kellett tennem most már nem kell bejárnom az órákra letettem 4esre az érettségit, most arra gondoltam először h németből leteszem és így jövőre marad a Töri, Magyar, Matek, eljátszadoztam a gondolattal h mi lenne h ha letenném mindből most... mert képes lennék mindegyiket minimum egy 3masra lerakni:)
2009. dec. 2. 21:02
3/3 anonim válasza:
A helyedben én akkor próbálnám meg, ha a felvételi tárgyaimból már jó eredményem, és a felvételi miatt nem kell izgulni. Persze, ez függ attól is, hány pont kell a választott szakodhoz. 250 és 450 között nagy különbség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!