Még az utolsó matekkal szarakodtam elég sokat... a gondolatmenetem kb. mint egy pszihopata falfirkái. :D
De kijött a 60. :D A koordinátásnál igazából csak figyelmetlen voltam. Úgy értelmeztem, hogy csak egyet keressek. xD
2014. jan. 19. 19:51
22/41 anonim válasza:
18-as. azért csak a 4 meg a 25,mert a 4=2*2 25=5*5 a többi nem lehet
2014. jan. 19. 20:55
23/41 anonim válasza:
Én tavaly írtam...nekünk sem volt valami rózsás ez az egész,nem is a felvételi megírása a rossz hanem a várakozás utána..:S De azért drukkolok nektek,hogy ti is bekerüljetek oda,ahova szeretnétek:)))!
2014. jan. 19. 21:04
24/41 anonim válasza:
Nope.
Tavaly írtam, sokkal nehezebb volt a matek, de még a magyar is.
Ezt én is megnéztem, sokkal könnyebb volt.
Persze tudom, hogy ott élesben sokminden nem jut eszébe az embernek, stresszel stb...
Csak 74 pontom lett, de egy nagyon jó gimibe jutottam be.
2014. jan. 19. 21:14
25/41 anonim válasza:
Igen, bocsi 25-öt akartam írni. :) Mellesleg a javító kulcs megnézése után az első dolgom az volt, hogy utána járjak. :)
2014. jan. 19. 21:31
26/41 anonim válasza:
A magyar nagyon konnyu volt, de a matek..:O az almas az nagyon nehez volt.. En osszeszamoltam nagyjabol,es 62 pontom van ha minden igaz (habar remelem tobb:D) pedig annyit tanultam ra:((
Valaki beirja innen az Avasi Gimnaziumot?
2014. jan. 19. 22:05
27/41 anonim válasza:
Hát aki a legutolsó feladatot belerakta annak elgurult a gyógyszere.. azt a R-betűs mértékegységet a kutya sem használja Európában, de mindegy.... Igaz, hogy talán itt az egyiket meg tudtam csinálni, de akkor is hülye feladat volt. A háromszögesnél úgy voltam, hogy felakasztom magam itthon, mert azt annyira tudtam hogy hogy kell kiszámolni, de valahogy élesben nem jutott az eszembe.. nagyon mérges vagyok magamra:\ ha minden igaz 68 pont körülit viszek összesen
2014. jan. 21. 14:57
28/41 anonim válasza:
amúgy, magyarnál az iskolából az egyik magyar tanár nem tudta megcsinálni az egyik feladatot, szóval a látszat néha csal (bár nekem megnéztem, és jó lett b. minden, szóval megéri megnézni)
2014. jan. 21. 17:54
29/41 Socaran válasza:
Mind 2 könnyű volt,de stressz miatt elrontottam a matekot :(
78-81 pontra számítok remélem elég a Szent László infóra
Sok sikert nektek :D
2014. jan. 21. 19:54
30/41 anonim válasza:
mateknál az almás az könnyű volt . mert mi csináltunk olyat matektanárral. és azt tudtam. de a medencést és a 10. et nem :DD NAGYON NEM XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!