Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi sorolható idén a leghasznos...

Mi sorolható idén a leghasznosabb jelölések köze? (felsőoktatás)

Figyelt kérdés

mérnöki? gazdaságtudomány? pedagógia?

Konkrét szakokat is írhattok, melyek véleményetek szerint hasznosak és keresettek is mostanság. Vagy 4 év múlva...

2014. jan. 18. 08:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mérnökire mentem, de ne az alapján keress szakmát, hogy mi fizet jól, vagy mit keresnek, mert egy mérnökit el sem fogsz tudni végezni ha nem szereted pl.: a számokat(jó, kicsit túlzás, mert elfogod végezni, csak minden percét utálni fogod). Keress valamit amiben legalább szeretsz valamit és olyat válassz, mert tanárnak ha utálod a gyerekeket borzalmas leszel(volt ilyen tanárom és szörnyű volt). De feltételezem a 3 szakmából mind szimpatikus azért soroltad azokat, akkor menj Villamos Energetikára esetleg Gépészmérnöknek.
2014. jan. 18. 08:47
 2/5 anonim ***** válasza:

#1 voltam

Mindenképpen valami elektromossággal kapcsolatosat(ha érdekel), mert gondolj bele. 10év múlva a wc is elektromossággal fog működni, az áram az élet minden területén ott van(orvostudomány, autók, zárak stb...), csak találsz benne valami érdekeset :)

2014. jan. 18. 08:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! sajna ez pont messze áll tőlem :S
2014. jan. 18. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:
villamos, mechatronikai, gépszmérnök, gazdaságtudományból meg a matekosabb szakok, pl pénzügy, gazdaságelemző
2014. jan. 28. 02:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Agrártudományok, környezettudományok, biológia, biotechnológia... ezeké a jövő.
2014. júl. 2. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!