Meddig érvényesek az érettségi pontok felsőoktatási intézménybe jelentkezés esetén - meddig lehet legkésőbb jelentkezni az érettségizés után?
Pontos választ még senki nem tudott adni, és én is hiába kerestem, nem találtam infót.
Többen mondják, hogy x ideig lehet az érettségi pontjaival továbbjelentkezni, sokan 2 vagy 3 évet emlegetnek.
Van-e ilyesmi korlát, és ha van, akkor az mennyi idő?
Tehát: van olyan, hogy elévülnek az érettségi eredményekre kapott pontok egyetemre/főiskolára való jelentkezéskor, ha igen, akkor ez hány év?
Rendben, köszönöm szépen a korrekt válaszaitokat, megy a zöld kéz is! :)
Esetleg ha bárkinek van ezzel kapcsolatban hozzánk valója, írjon nyugodtan, minél többen mondjátok, annál biztosabb az infó - nem szeretnék emiatt lecsúszott semmiről.
Hozzáfűzni valója*. :)
Illetve nem is is az érettségi évülne el, hanem az az alapján + tanulmányi pontok alapján számított pontok, amik a tovább tanuláshoz szükségesek.
Mai Educatio kiállításon is alátámasztották egyébként ugyanazokat, amiket ti mondtatok, szóval köszönöm még egyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!