BGF-PSZK: melyik felsőoktatási szakképzést válasszam (mint legutolsó lehetőséget)?
Köszi a választ :)
és Te milyen szakra szeretnél menni? Hátha ugyanazt néztük ki :D
Azt elfelejtettem írni, hogy utána pótfelvételivel bekerültem Miskolcra, pénzügy számvitel szakra:) Most végeztem és az MSC -t már a BGF -en folytatnám pénzügyön.
És Te mit néztél ki ?:)
Ja és gondolom Te a szeptemberire jelentkeztél, mert én most februárba indulóra.
Igen, én a szeptemberben indulóra jelentkezek, a gazdálkodási és menedzsmentet és a nemzetközi gazdálkodást választottam, több ötletem nem is volt. :D
Remélem fel fognak venni téged! :) Ha van egy kis időd, mesélhetnél a szakról, a BGF honlapjáról tájékozódva úgy láttam, a pénzügy és számviteleseknek sok ugyanolyan órájuk van, mint az általam kinézett szakokon... még akkor is, ha te Miskolcon végezted az alapképzést, csak nincs akkora különbség a két iskola közt..
Ha gondolod, írhatsz privátot is, legalább lesz ismerős, ha mindketten bekerülünk (fő az optimizmus :D)
Köszönöm a választ :) egyel fentebb írtam, hogy pénzügy számvitel szakra nem szeretnék jelentkezni, hiába, hogy elvileg az éri meg legjobban, de ahogy Te is mondod, ez a legnehezebb. Már megvan az érettségim, és mivel oda a matekot nézik, nem vennének fel, mert sajnos az lett a legrosszabb. Gazdmenre az angolt és a törit is elfogadják, azok meg jók lettek és szerintem van esélyem + tavasszal nyelvvizsgám is lesz, ha minden jól alakul.
Corvinusra sose jelentkeznék, nem szimpatikus. Csak és kizárólag BGF! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!