BGF PSZK? Felsőoktatási szakképzés?
Figyelt kérdés
tovább tanulás előtt állok és azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség aközött felsőoktatási szakképzésre megyek és utána alapképzésre és ha csak az alapképzésre? BGF-re szeretnék jelentkezni vagy Corvinus. Kinek milyen tapasztalata van? leírnátok légyszíves :) még nem nagyon vagyok otthon a témában. Jól el lehet helyezkedni egy ilyen diplomával? Vagy elég csak a felsőoktatási szakképzés is magában? Bocsi a sok kérdésért :) Előre is köszönöm!2013. máj. 20. 18:01
1/1 anonim válasza:
Szia,
Nekem van pár ismerősöm aki csak felsőfokú szakképzést csinált, és sajna, nem nagyon kellenek sehová sem... Szerintem mindenképp csinálj alapképzést, ha gondolod végezz el egy két éves képzést és ha utána olyan szakot választasz ami kapcsolódik hozzá, akkor jóváírnak akár 60 kreditet (1 év anyaga) ami azt jelenti hogy azokat a tárgyakat már nem kell újra teljesítened, ebből következik, hogy lesz időd suli mellett dolgozni. Így akár elvégezheted az alapképzést 2 év alatt is ha fel tudsz venni felsőbb éves tárgyakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!