Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gyors kérdés. DE-KTK vs....

Gyors kérdés. DE-KTK vs. BGF-PSZK-Bp? (felsőfokú szakképzés)

Figyelt kérdés

Alapszakra szerettem volna felvételizni(gazd.men.), de a 250-es keretszámba 100%, hogy nem fogok bekerülni, éppen ezért maradt az FSZ.

Szerintetek melyikre éri meg jobban jelentkezni?

Te hová jelentkeznél első helyre, ha helyettem döntenél?

Részemről érvek, ellenérvek, amiket hirtelen fel tudok hozni.

DE-KTK: előnyt élvez távolság szempontjából (Hajdú-Bihar megyében lakom), viszont azt hallottam szaktanároktól, hogy mióta a bolognai képzésformát behozták a DE-KTK elvesztette az előtte kimagaslóan jó oktatási színvonalát.

BGF: gazdasági főiskola, aminek kimagasló a neve, viszont akkor kollégistaként lennék hallgató, és nem tudom, hogy megéri-e két évet egy OKJ-s bizonyítványért fent lenni Budapesten.

Melyik hallgató barátabb, melyikben jobb az oktatás?

Bármi érdekel, és szívesen olvasom!

Előre is köszönöm! :)

2012. jan. 9. 20:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Mint ahogy írtad, egy OKJ-ért nem hiszem hogy megérné felköltözni. Hacsak nem vagytok olyan anyagi helyzetben amit kétlek hisz akkor jelentkeznél költséges Bsc-re.

Igaz, hogy sokat vesztett a színvonalból a KTK, de itt Debrecenben még mindig az az egyik legjobb kar.

Ami fontos: ha van lehetőséged akár 1-2 napot is hetente de nagyon fontos az hogy munkatapasztalatot gyűjts, mert végzés után mindenki azt kéri és az egyáltalán nem érdekli őket, hogy 2-essel vagy 5-össel végeztél. Persze a tudásnak azért meg kell lennie.

Én így látom.

2012. jan. 9. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!