Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Informatikai fősuli, mit...

Informatikai fősuli, mit tanulnak ott?

Figyelt kérdés

Üdv, van egy haverom ezzel az iskolával. Programozónak tanult de én többet értek hozzá akinek mezőgazdasági érettségije van. PHP, HTML, CSS, Javascript..

Eldöntöttem ha ekkor hülyéket engednek elvégezni akkor én is bele kezdem mert papír nélkül nehéz, hiába értek hozzá.

A kérdésem pedig az lenne: Egy ilyen fősulin CSAK informatikát tanulnak egész nap vagy olyasmiket is ami nem ide való, pl Magyar irodalom... ?

2014. jan. 16. 00:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

HTML-t én is15 éves koromban tudtam :) Nem erről van szó, ezek csak példák voltak.

Köszi mindenkinek! :)

2014. jan. 18. 12:26
 12/12 anonim ***** válasza:
#6 Általában a mateknak ez a kemény része, hogy le kell ülni és gyakorolni kell. És kellő motiváció nélkül elég sokan ott is hagyják, mert azért a programozáshoz nem sűrűn kell egzakt vagy másodrendű hiányos differenciálegyenleteket megoldani. Főleg úgy, hogy ha valakinek nem is erőssége a matek...
2014. jan. 18. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!