Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mutassatok kérlek nekem egy...

Mutassatok kérlek nekem egy olyan jogszabályt, ami az osztályzásra vonatkozik?

Figyelt kérdés
Csak mert nem hiszem el, hogy van az, az Isten, hogy 3,875-re nem kötelesek megadni a 4-est. Magatartásom, szorgalmam átlagos. JOGSZABÁLY!

2014. jan. 14. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy az osztályzásra jogszabály lenne, inkább előírások vannak.
2014. jan. 14. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Am meg 100%-ban a tanáron múlik..
2014. jan. 14. 21:32
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Tehát az iskolában a tanárnak minden KÖTELESSÉGE, ami a te elvárásod, te meg cserébe csak pampogsz ahelyett, hogy inkább örülnél, hogy a hozzáállásod miatt nem b*szott még fejbe valaki?
2014. jan. 14. 21:46
 4/10 anonim ***** válasza:
höhö
2014. jan. 14. 21:48
 5/10 A kérdező kommentje:

1. kommentelő: akkor kérlek mutass előírásokat.

3. kommentelő: semmit nem tudsz a hozzáállásomról akkor meg miért pampogsz?

2014. jan. 14. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Pamporászni lehet, de ha ezt elég hangosan teszed, akkor még gyorsan félév zárása előtt feletet a tanárod olyan kérdésekkel, amire nem tudsz válaszolni, aztán mindjárt jól lezuhan az átlagod.
2014. jan. 14. 21:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok... honnan szedjem azokat? Csak írtam, hogy ez nem jogszabály, mert gondolom nincs benne sem a PTK-ban sem a BTK-ban. De innentől fogva passz.

Az ilyen vekengésnek se túl sok eredménye, se túl sok értelme nincsen. Ezt a kérdést feltehetted volna úgy is, hogy mindenki téged sajnáljon és máglyán akarja megégetni a gonosz boszorkányait, viszont úgy sikerült, hogy te lettél a nem szimpatikus. Majd legközelebb összejön.

2014. jan. 14. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Szokj hozzá, egyetemen se lesz kívánságműsor.
2014. jan. 15. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:

És nem kötelesek megadni a 4-est. A tanár hoz döntést osztályzás terén, nekünk volt olyan tanárunk, aki 4,1-től adta meg a 4-est, 4.0-ra hármast kapott az illető, sőt volt olyan töri tanárunk is, aki az egyik srácnak hármast adott, holott volt 10 db ötöse, és a végén 2 hármasa, szóval számára az illető negatív tendenciát mutatott és ellustult, úgyhogy a végén hármast kapott a 4,67-es átlagára. :)

Egyébként nem tudom gimiben miért van felháborodva mindenki a féléves osztályzatán, nem számít bele sehova, és ezt még bőven fel tudod tornászni... Meg amúgy is, nem ezen fog múlni az életed.

2014. jan. 15. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy "szabály" van: Az átlagtól nem szabad NAGYON eltérni.A 3as a 4estől nincs messze, így egy egyszerű indokkal adhat 3ast.A tanárnak nem csak az átlagot kell nézni,hanem az órai munkát,szorgallmasságot stb és eszerint dönt.
2014. jan. 15. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!