Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tegyek? Görcsbe rándul a...

Mit tegyek? Görcsbe rándul a gyomrom minden reggel.

Figyelt kérdés
Egyszerűen utálok suliba lenni. Az hogy emberek közt legyek... Nem megy. egyszerűen gyűlölöm. Minden reggel mikor elindulok görcsbe van a gyomrom, sírógörcs kerülget... Mit tegyek?:S
2009. dec. 1. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
menj el egy pszichológushoz, mert később a munkahelyeden még nagyobb lesz a nyomás, és ezt meg kell tanulnod kezelni. És mindenféle társaságban utálsz lenni? Mondjuk barátnőkkel ha elmész vásárolni vagy beültök valahova akkor is rossz ha tömegben vagy? Ezeken gondolkodj el. Suliba én is utálok járni de csak a tanulás miatt, mert az embereket imádom.
2009. dec. 1. 20:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Barátokkal szeretek lenni, de az hogy ott vannak mások is, gyűlölöm. Ma már azon kaptam magam hogy légszomjam van, sírógörcs kerülget... Pedig nem bántanak bent, szeretnek, én is őket de egyszerűen nem tudok bent lenni ... :( Nagyon sokat hiányoztam már emiatt...
2009. dec. 1. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Teljesen megértelek,én attól szoktam rosszul lenni,hogy be KELL mennem.

Isztonyat nincs kedvem..Pedig jóban vagyok az osztálytársaimmal,egyszerűen csak a sulihoz nincs kedvem.

Tavaly előtt volt,hogy én is őrjöngtem minden reggel,de belenyugodtam,hogy ezt végig kell csinálnom.

Szerencsére már "csak" májusig kell kibírnom,mert jön az érettségi :-D

8 osztályos gimibe járok,és hát ezalatt a 8 év alatt igencsak megcsömörlöttem :-D

Pár kérdés:

Mitől félsz?Attól,ha számonkérések vannak?

Mert pl. belőlem ezeket a gyomorgörcsöket csak a tudat(hogy be kell ma is mennem) váltották ki.

Alig várom a pénteket...vaásrnap délután meg már nyavalygok...Gyűlölöm a hétfőket,hogy megint elkezdődik egy hét.

2009. dec. 1. 22:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Pszichológus, magántanulás.
2009. dec. 1. 22:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem félek semmitől, elég jó tanuló vagyok, ezzel nincs gond. Egyszerűen gyűlölöm. Nem tudom mit utálok benne ennyire, mert tényleg szeret az osztály, én is őket. Csak gyűlölöm... Tényleg érthetetlen hogy mi a bajom ennyire vele...
2009. dec. 1. 23:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Magántanulásra gondoltam én is, de apukám nem értené meg. így is olyan hisztiket vág ha nem megyek be(bár végülis jogos) de nem ért meg:(
2009. dec. 1. 23:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne menjél magántanulónak, nem kikerülni kell a problémát, hanem megoldani. Szociális fóbia, ezen az oldalon is van jópár társad. Pszichológushoz fordulj. És erőltesd az emberek közé menést, ne maradj otthon, ki tudsz belőle lábalni, ha akarsz.
2009. dec. 1. 23:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Megyek mindig, barátokkal minden hétvégén megyünk valahova a városba, áruházak, váci utca :D stb... És nem megy.
2009. dec. 1. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!