Nem tudom mi legyek?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék gimnáziumba menni, mert szerintem nem sok haszna van mert csak érettségit kapok!2014. jan. 14. 19:38
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de értelmesebb válaszra vágytam!!
2014. jan. 14. 19:44
3/6 anonim válasza:
Amilyen a kérdés, olyan a válasz. Mi ismeretlenül honnan a rákból tudnánk, hogy te mi legyél?
Lehetsz atomfizikus, masszőr, politikus, pilóta, biztonsági tecnikus, bolti eladó, tolmács, pincér, sebész, aktuárius, kutyatenyésztő... Folytassam még?
4/6 anonim válasza:
Ha nem tudod, mi legyél, akkor pedig igen is gimnáziumba kellene menned. Akkor van még 4 éved kitalálni, mi legyél, és közben szerzel egy jó érettségit (aminek elárulom, van haszna...). Ha most elmész egy random szakiskolába, és rájössz, hogy mégse ez érdekel, elpazarolsz egy csomó időt. 14 évesen még senki se várja el, hogy tudd, mi legyél.
5/6 anonim válasza:
Menj gimibe. Én sem tudtam, hogy mi akarok lenni. Viszont továbbtanulásnál jól jött.
Szoftverfejleszto lettem aztán...
6/6 anonim válasza:
Márpedig érettségi nélkül kapásból kilősz egy csomó munkalehetőséget, amit később még megbánhatsz! Most nem tudod, de lehet, hogy 3 év múlva már lesz elképzelésed, akkor már nehéz lesz felhozni magad, ha mégis érettségit szeretnél. Szerintem menny inkább gimibe, többre viszed vele, mint egy szakiskolával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!