Árvasági ellátásra jár a plusz 40 pont?
Figyelt kérdés
Édesanyám már nem él, édesapám egyedül nevel, és az árvaellátásit rendszeresen kapom.2014. jan. 14. 18:01
2/10 anonim válasza:
Jár vmennyi, de a pontos értéket nemtom. Én 4 éve kaptam pluszpontot, de sztem kevesebb volt, mint 40. Azóta nemtom mi változott.
3/10 anonim válasza:
10 vagy 20 pontot kapsz, de pl. az egyik barátnőmnek elutasították...
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Hol lehetne ezt megkérdezni?
2014. jan. 14. 19:44
5/10 anonim válasza:
pl. felvi.hu-n a pontszámító kalkulátort megkeresed, a vége felé bejelölöd a hátrányos helyzetet és az kiírja h mennyi pont jár érte, vagy megkérdezed a suliban az osztályfőnököt vagy vmelyik tanárt aki tudja
6/10 anonim válasza:
Nem jár érte, én tavaly megkérdeztem, nem jár érte semmi. Nekem apukám nem él. Sőt, nyáron megvonták tőlem az árvaságit addig, amíg nem tudtam igazolni, hogy nappali tagozaton tanulok.
7/10 anonim válasza:
Attól, hogy nem tetszik a nemleges válasz még nem kellene lepontozni. A kérdés az volt, jár-e érte pont, amire az a helyes és feltlételezem hasznos válasz is, hogy nem.
Lehet ezzel nem egyetérteni, vagy másképp tudni, de ez enm fog változtatni a pontszámítási rendszeren.
8/10 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le.
2014. jan. 14. 23:22
9/10 anonim válasza:
Nem jár én tavaly nem kaptam.Majd ha felvettek akkor kapsz miatta szociális ösztöndíjat de fevételinél nem jár érte semmi:S
10/10 anonim válasza:
Nem jár, én másik egyetemen és másik szakon lennék akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!