A Corvinuson milyen a biomérnök képzés? Érdemes oda jelentkeznem?
Én odajárok és egyáltalán nem gondolom, hogy hátrányom fog származni abból, hogy nem a BME-n végeztem.
A szak nagyon jó, szerintem mindenképp érdemes valamelyik biomérnökire jelentkezni:)
A kémia nehéz lesz, de nem megcsinálhatatlan. Én nem létező kémia tudással mentem oda és elsőre meglett az összes ilyen tárgyam (és a legtöbb nem is csak épphogy). Úgyhogy ettől tényleg nem kell tartani:)
A közösség szerintem nagyon jó. Felsőoktatási viszonylatban elég kevesen vagyunk egy évfolyamon, úgyhogy elég családias. Nagyon segítőkész mindenki, megosztjuk egymással a jegyzeteket, anyagokat stb.
A tanárokkal is nagy szerencsénk van, szinte nem tudok olyat mondani, aki direkt arra menne, hogy szívassa a diákokat.
Két szakirány van: alkalmazott biotechnológia és környezetvédelem (vagy valami ilyesmi). Ezekre másodévben kell jelentkezni és harmadévben kezdődnek.
Nem jut semmi eszembe, amit csak a belsősök tudnának, de ha még bármi kérdésed lenne szívesen válaszolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!