8-as válaszoló vagyok: Nem, én 11-es vagyok, amikor én idejöttem még tagozat sem volt, ezt az új rendszert most vezették be. És a 45 perces órákat is... :/
2014. febr. 25. 17:39
13/18 anonim válasza:
A 8 osztályost úgy értettem, hogy ötödiktől fogva...:)
2014. febr. 25. 17:41
14/18 A kérdező kommentje:
Ó értem :) Már mindegyikettőben voltam szóbelizni és mindkettő jól sikerült és a tanárok is jófejek voltak úgyhogy még mindig nem tudom hogy melyikbe szeretnék inkább menni :/
2014. febr. 25. 19:09
15/18 anonim válasza:
A deák nagyon jó
Oda járok és imádom
2014. febr. 26. 18:13
16/18 anonim válasza:
Én a Veres Pálnéba jártam, nyelvtanításban nagyon jó, angolból felsőfokú, franciából (ez volt a második nyelv) pedig középfokú nyelvvizsgát szereztem úgy, hogy a gimnáziumi órákon készültünk fel ezekre, és ezzel nem voltam egyedül. Viszont pl. magyarból ki kell fogni, hogy jó tanárod legyen, és matematikából is. A közösség nagyon jó volt, mindenkinek megvolt a társasága az osztályban, és különösebb ellenségeskedések se voltak, jó hangulatban teltek a szünetek és a programok. Tanulni sokat kellett, időnként nagyon sokat, de cserébe nem volt kérdéses a kitűnő érettségi.
2014. márc. 21. 18:25
17/18 anonim válasza:
Melyiket választottad?
2014. ápr. 30. 21:34
18/18 anonim válasza:
Nehogy oda menyjetek. Szörnyű az a suli! Oda járok és nagyon rossz itt. Szeretek templomba járni...es itt meggaláznak.....
Ha más vagy kicsit (én fekete haju vagyok de nem hirdok fekete ruhat ilyesmit) akkor kitaszit. A mostani 8.os diakok ugy viselkednek mint az ovodasok...
A tanárok borzalmasak...nem csak szigorúak,az nem lenne baj...de mindig megalázzák a diákokat és a hátuk mögött kibeszélik őket....egymas között és a diákokkal is összesúgnak. Szinte (!!) mindegyik.
Ha lehet még sorrendet változtatni tedd meg mert ha ide jössz...készülj arra hogy kibeszélnek nap mint nap...:(
(Nem csak en gondolom igy....van pár jo barátom...inkabb a tanárolkal van a gáz)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!