Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vélemények a Kölcsey Ferenc...

Vélemények a Kölcsey Ferenc Gimnázium (Bp. ) angol nyek-olasz szakjáról?

Figyelt kérdés
Elvárások, illetve terhelés nagysága, tanárok, oktatás színvonala, felvételi erőssége, csereprogramok stb.

2014. jan. 5. 16:29
 1/2 anonim válasza:

én olasz-angolra járok a Kölcseybe, most vagyok 0.-os, tavaly felvételiztem, és imádom.

150 pont volt tavaly a határ.

Heti kb 13 angolja van az angolosoknak, es 6 olaszuk.

minden év vegen vizsgáznak nyelvből.

Tanárok nagyon jók, azert van kivétel, de őszinten minden átlag feletti a tanítás színvonala.

Csereprogram 11.-Ben van csak, addig viszont van nyári tanulási lehetőség Olaszországban.

Minden évben ki lehet azert menni a Velencei karneválra, vagy Londonba várostnézni.

Jól szervezett. jó közösség

fél évet töltöttem eddig itt, de olyan mintha 1 hónapja jöttem volna, gyorsan megy az idő :)

2014. jan. 19. 13:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, sokat segítettél :) Megkérdezhetem, hogy sikerült a központid ?
2014. jan. 19. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!