Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Most akkor lesz a Kölcsey...

Most akkor lesz a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban angol szóbeli vagy sem? (Budapest)

Figyelt kérdés

2013. okt. 7. 21:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Sajnos lesz. Fent van a honlapjukon, az is hogy mit kérnek, és 30 pontot lehet elérni. Most más igazgató van (ő is csak ideiglenes), és ő előírta a szóbelit. Megjegyzem nem értem a nyelvi előkészítős osztályba miért kell szóbeli.
2013. okt. 8. 08:14
 2/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Bocsi, azt nem írtam, hogy nem mindegyik osztályhoz lesz szóbeli, csak az angolosoknak. Tehát pl. a francia kéttannyelvűhöz nem lesz.
2013. okt. 8. 08:19
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig éppen idegen nyelvnél nagyon is érthető, miért kérnek szóbelit. Szerencsére a kiválasztási szempontokat az iskolavezetésnek kell értenie, nem a felvételizőknek. :-)
2013. okt. 8. 10:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szomorú vagyok,mert nagyon tetszik az iskola,de pont azért szeretnék nyekbe menni,mert nem megy az angol:(
2013. okt. 8. 13:28
 5/15 anonim ***** válasza:
Azért csak próbáld meg, készülj rá.
2013. okt. 8. 14:03
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a bíztatást,de teljesen előről szeretném kezdeni az angolt:)

A Szerb Antal Gimnáziumról,a Színyei Merse Pál Gimnáziumról és a Zrínyi Miklós Gimnáziumról mi a véleményetek?:)

2013. okt. 8. 14:30
 7/15 anonim ***** válasza:
A Szerb Antal nagyon jön föl, tavaly nehezebb volt bekerülni úgy tudom, mint a Kölcseybe, de ott most nem lesz angol felvételi. Zrínyi gyenge, Színyei szerintem jó.
2013. okt. 8. 18:02
 8/15 A kérdező kommentje:
Tudnátok ajánlani még középerős, nyelvi előkészítős gimnáziumokat? Lehetőleg olyanokat,ahol nincs angol szóbeli..de az se lenne baj,ha semmilyen nem lenne.:D
2013. okt. 8. 21:17
 9/15 anonim ***** válasza:
nyek-es vagyok a szinyeiben, és teljesen kezdő szintről kezdtük :)
2013. okt. 9. 14:46
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.:)

Még egy kérdésem lenne,hogy a Gundel Károly Szakközépiskola kéttannyelvű idegenforgalmi szakáról nem tudtok valamit? Anyukám nagyon rosszakat hallott erről az iskoláról,de érdekelne a ti véleményetek is.:)

2013. okt. 9. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!