Most akkor lesz a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban angol szóbeli vagy sem? (Budapest)
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 21:39
11/15 anonim válasza:
Teleki Blanka Gimnázium. A NYEK-es osztályba nincs szóbeli. Szerintem nem nehéz bekerülni. Azt kell végiggondolnod, hogy ebben az osztályban heti 5 informatika van.
Gundelt nem ismerem.
12/15 A kérdező kommentje:
A Telekiben az nem tetszik csak,hogy nagyon lepukkant,és azt mondják az igazgató váltás óta egyre lejjebb csúszik az iskola..
2013. okt. 10. 14:11
13/15 anonim válasza:
Keleti Károly? Nem tudom, van-e szóbeli. Azt hiszem nincs. Most beszéltem egy odajáró lánnyal, erősen nyomatják az angolt.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a közgazdaság:) Mindenesetre köszönöm a válaszodat!
Ma voltam a Szerb Antalban nyílt napon,ha érdekel valakit,és mindenkinek nagyon tetszett,kivéve engem.:D túl komoly iskolának tűnik,bunkó(elnézést kérek) angoltanárral. Nagyon nem éreztem jól magam,a szervezés is katasztrófa volt,másrészt esélyem sem lenne..Tavaly utolsóknak 120-125 ponttal kerültek be a 150-ből,pedig még csak egy erős,szuper iskolának sem mondható..az igazgató és a helyettes viszont nagyon szimpatikus volt,és a kert is csodaszép.:)
Következő állomás a Színyei lesz.
2013. okt. 10. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!