Van valakinek tapasztalata Semmelweis Egyetem ETK-ján a mikrobiológia tantárggyal?
köszönöm szépen! a 2. zh a 14. hét körül van?
és az elsősegélynyújtásról és a társadalmi normák az eü-ben-ről is tudsz mondani valamit? ezekből milyen nehéz a vizsga pl?
Fogalmam sincs, hányadik héten volt a 2. zh, inkább úgy tudnám megmondani, hogy a levelezős képalkotósok 3. tanítási hetén. Ha van kedved nézd meg az hányadik hét volt :)
Társadalmi normák borzalmasan unalmas, tanulhatatlan, viszont igaz/hamis kérdésekből asszem 20 van vizsgán, és mindegyiknél jó eséllyel rá lehet érezni a helyes megoldásra. Egyszer azért érdemes elolvasni odafigyelve a jegyzetet, de több időt és energiát hülyeség rááldozni. 1 kredites tantárgy...
Elsősegélyt én még nem vehettem fel anatómia csúszás miatt, de a többiek már két félévet lenyomtak belőle. Az első nem volt vészes, pár szemléletes diasorból elméleti szinten kellett megtanulni a dolgokat meg talán egy gyakorlat volt, ahol rém bunkó volt a tanár de legalább gyakorolhatta mindenki élőben, ami a diákon volt. A második félévnyi viszont nagy öblös sz...-ás, rengeteg tanulnivaló, rengeteg gyakorlati rész, amiről otthon keresgélheted a videókat neten, hogy meg tudj tanulni minden apró mozdulatot és a gyakorlati vizsgán ne hasalj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!