Milyen kemény a Semmelweisson a dietetikus szak?
Szia!
én ugyan gyógytornásznak tanulok ott, de az első 2 évben 1-2 kivétellel ugyanazok a tárgyaink vannak. a gyógytonászoknak nagyon kemény anatómiát nyomatnak, a dieteseknek fele ennyire sem nehéz.
van még alkalmazott biológia, aminek a fele sejtbiológia meg talán biokémia, szerintem az emelt biosztól kicsit nehezebb szinten és a másik fele szövettan. szerintem ez a 2 tárgy a legnehezebb. A latin nem nehéz csak tanulni kell. Van még pszichonk, orvosi műszeres előadás, gazdaság, 2 féle info, közegészségtan, népegészségtan, munka és tűzvédelem, meg ilyen kamu tárgyak.
nem vagyok benne biztos, de most jutott eszembe, hogy lehet, hogy nektek a biosz helyett kémiátok van. nagyjából ennyi. a zh időszak szerintem húzós volt, bár én sokat is tanultam, ez a vizsgaidőszak meg igazából halál. ezekre a kamutárgyakra, amik javarészt 1 vagy 0 kreditet érnek, olyan vizsgákat állítanak össze, hogy csak néztünk.
Az a nem mindegy, hogy szeretnél-e ösztöndíjat, mert akkor tényleg kemény, ha nem, akkor szerintem kevés tanulással meg jó helyre üléssel el lehet lébecolni 2-essel vagy 3-massal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!