(Kép) Mit jelent az, hogy "Első helyen", illetve miért "0" néhol a felvettek száma?
a 0 felvettet azért nem értem,mert néhány szaknál sokan jelentkeztek, mégis csak 0-t ír.
ezek szerint az a szak el sem indult annak ellenére,h annyi jelentkező volt rá?
Értem. Köszönöm szépen.
akkor az a szak értelemszerűen nem is indult el,ha elfogytak a jelentkezők. :)
Értem. És hogyha pl. 3-mat vettek fel az adott szakra, akkor azokkal mi lett?
Ennyi emberrel nem indítják el a szakot, ugye? :)
Es meg annyi kerdesem lehetne, hogy, ha 30jelentkezobol felvettek 18-at, akkor eloszor azokat veszik fel sorrendben, akik elso helyen jeloltek meg(meg ha kevesebb pontjuk is van, mint aki masodiknak jelolte), vagy ez nem szamit?
Konkretan:jelentkezok:30,elso helyen :12,felvettek száma :18.
Ez esetben mindenkit felvettek, akik elso helyen jeloltek meg? :))
Nem feltétlenül; olyan is lehetett, akit nem vettek fel, sőt, lehet, hogy senkit nem vettek fel azok közül, akik elsőnek jelölték meg, és azokat juttatták be, akik nem elsőnek jelölték (és azok meg nem oda mentek, akik elsőnek jelölték).
Fontos, hogy milyen sorrendben jelölöd meg az iskolákat, mivel oda fognak felenni, ahova bejutsz, és a listádon előkelő helyed van; például megjelölsz 6 iskolát, és bejutnál a 2., a 4. és a 6. helyen szereplőbe, akkor automatikusan a 2. helyre írt iskolába vesznek fel (módosítani nem lehet a sort, csak egyszer, már nem tudom mikor, de akkor már csak a sorrenden lehet variálni).
Két körből áll a felvételi; első körben megpróbálnak minden helyet feltölteni pontszámok és a rangiság szerint; midig a legnagyobb pontszámú embert veszik fel elsőnek, aztán a másodikat, és így tovább, még akkor is, ha az adott iskolát nem elsőnek jelölte, viszont a nagyobb rangú iskolákba nem jutott be.
A második körben a még üres helyekre lehet pályázni. A metódus gyakorlatilag ugyanaz, mint az elő körnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!