Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudtok ajánlani budapesti...

Tudtok ajánlani budapesti gimiket egy 8. -os Fiúnak?

Figyelt kérdés

Szóval 8.-os fiú vagyok és most kell gimnáziumokat választanom. (Budapesten) Az átlagom tavaly és idén is 4,3 volt. A felvételit minimum 60 de inkább olyan 70+ -osra tervezem. Tudtok ajánlani jó gimiket ahova felvennének de mégis színvonalas? Budapesten belül bárhol. Eddig a Leövey Klára meg Szinyei Merse Pál érdekel. Tapasztalokat is írjatok légyszi.

14/F

2014. jan. 5. 20:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ilyen átlaggal én a József Attilát javasolnám. Nem versenyistálló, da a tanítás színvonalas, az osztályközösségek meg nagyon jók :) Még egy jó pont, hogy van angol nyelvi előkészítő tagozat, ami nagyon-nagyon jó! 1 év alatt nulláról már középfokúd van :) Nézz utána ha érdekel, csak ajánlani tudom! Ha kérdésed van, írj nyugottan
2014. jan. 22. 11:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a leövey és a szinyei erősebbek a józsef attilánál :/
2014. jan. 22. 21:12
 13/15 anonim válasza:
Tévedsz. A három közül a József Attila a legerősebb, aztán jön a Leövey. A Szinyei az meg jóval mindkettő mögött van.
2014. jan. 23. 15:30
 14/15 anonim ***** válasza:
nem, a Szinyei a Leövey előtt van. :)
2014. jan. 27. 20:21
 15/15 vörös98 válasza:

fura, végig olvastam, és senki meg sem említette az Istvánt..:o igaz, nem ajánlom, mert ott maga a tanár elmondta, h mik a követelmények.

Én a Kölcseyt ajánlom:) odajárok már egy éve, és én imádom.

2014. aug. 6. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!