Melyik erősebb budapesti gimnáziumokat tudtok ajánlani?
Szia!
Én az Árpád gimnáziumba jártam. (óbuda) Természettudományi tagozat van (fizika, kémia, biológia)
Amikor én néztem anno a sulikat (5éve), akkor 20. volt az árpád. A berzsenyi 19. amúgy oda jártam előkészítőre és kijelentem, hogy az egyik biosztanár egy nyomorék, de van egy jófej is. Tőlünk viszont elment a legjobb kémia tanár, szóval az árpád se jobb már, ha nem vettek fel vki normálisat azóta a helyére...
A randnóti olyan 5-6, de ott nincs biosz-kémia tagozat, ellenben mindennel szétszivatnak (nővéremtől tudom). Az apáczaiban asszem van biosz és első 3-ban tuti benne van, de ide senkim se járt:D. De a többi is jó, amit mondtak.
Amiket itt mondtunk mind jó sulik, ha tanulsz rendesen akkor felvesznek majd egyetemre ahova szeretnéd:) Kalkuláld bele a választásba, hogy hol fogtok lakni. Gondolom nem akarsz 1 órát zötykölődni minden nap a buszokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!