Szerintetek nagyon para lenne bevinni a központi írásbeli felvételire számológépet?
Figyelt kérdés
az az egyetlen problémám hogy sosem tudom befejezni a feladatokat mert mindig eltötyörészek valamelyik feladattal és elmegy az időm de aztán hirtelen jött a nagy ötlet hogy juuujj mi van ha kicsit meggyorsítom egy kicsit ezt az egészet egy számológéppel…? szerintetek?:oo2014. jan. 5. 14:02
1/9 anonim válasza:
Vagy magad helyett beküldesz egy másik gyereket!
2/9 anonim válasza:
Nem viheted be, drága, de azért aranyos próbálkozás volt.
3/9 A kérdező kommentje:
de miért?:o
2014. jan. 5. 14:11
4/9 anonim válasza:
Mert nem használhatod. Meg van szabva, mit lehet használni, és mit nem. Ugyanolyan szankciói lennének, mintha előkapnád a telódat és kipuskáznád a kérdéseket.
5/9 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem lehet bevinni:D de itt most az a kérdés hogy mi van ha beviszem?:)
2014. jan. 5. 14:18
6/9 anonim válasza:
Ha beviszed, életem, elbukod a felvételit. Mehetsz fizetős gyűjtőiskolába, ahova felvesznek központi nélkül is.
7/9 A kérdező kommentje:
értettem főnök! úgylesz
2014. jan. 5. 14:24
8/9 anonim válasza:
Nem tudnád meggyorsítani. Ahol nem engednek számológépet használni, ott nem is kell.
9/9 anonim válasza:
én mikor írtam becsempésztem egyet úgy hogy észre se vette a tanár
csak jól kell rejtegetni :)
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!