A budapesti Leövey Klára Gimnáziumról vélemények?
Én az első hozzászóló vagyok, nem a másik 84%-os. Ugyan nem jártam, még csak nem is jelentkeztem ebbe a suliba, de három olyan évfolyamtársam is volt, aki problémái miatt inkább odament. Ezen kívül a legnagyobb hülyep.csa ismerőseim járnak oda, ráadásul múltkor 14 évesnek néztem négy a metrón randalírozó kölyköt, akik üvöltöztek, három fiú rugdosott egy lányt, stb, majd megláttam, hogy végzősök a Leöveyben. Elég ciki volt rájuk nézve.
És nem, nem vagyok visszamaradott, konzervatív öregember, 19 éves vagyok, tavaly érettségiztem. Számomra a kulturálatlanság taszító, és ha ilyenek az ottani diákok, az iskola sem jobb.
Hát nem tudom. Múltkor Anyukám beszélt az Igazgatónővel, aki azt mondta, hogy 4,5-ös átlaggal tud csak átvenni, ami azért nem kis követelmény. Szerintem annyira nem lehet gyenge. Nekem nagyon tetszik a suli épülete, igaz, nem a legjobb környéken van a Leövey, de szerintem belülről nagyon szép. Olyan labor meg, ami ebben a suliban van, más gimiben nincs Magyarországon.
Várom még véleményeket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!