Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A budapesti Leövey Klára...

A budapesti Leövey Klára Gimnáziumról vélemények?

Figyelt kérdés
Mennyire erős iskola? Milyen az osztályközösség? Tanàrokról, gyerekekről, épületről bármiről jöhetnek infók! :) Jövőre akarok átmenni a most 9.-es drámaosztályba:)

2014. jan. 4. 16:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
Gyenge iskola, nem túl színvonalas.
2014. jan. 4. 16:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményed! :) Ezt a Leöveyre még senki nem mondta:D Kifejtenéd bővebben?
2014. jan. 4. 17:04
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon jó iskola, csak ajánlani tudom.
2014. jan. 4. 17:38
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Anno, amikor nyolcadikos voltam és jelentkeztem sulikba, az is meg volt jelölve utolsónak, és küldtek értesítőt, hogy ne is menjek felvételizni, mert csak a jegyeim alapján ők már felvettek... Szóval annyira jó azért mégsem lehet.
2014. jan. 5. 11:33
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Attól, hogy egy iskola nem versenyistálló, még lehet színvonalas a képzése és jó a közösségi élete.
2014. jan. 5. 13:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én az első hozzászóló vagyok, nem a másik 84%-os. Ugyan nem jártam, még csak nem is jelentkeztem ebbe a suliba, de három olyan évfolyamtársam is volt, aki problémái miatt inkább odament. Ezen kívül a legnagyobb hülyep.csa ismerőseim járnak oda, ráadásul múltkor 14 évesnek néztem négy a metrón randalírozó kölyköt, akik üvöltöztek, három fiú rugdosott egy lányt, stb, majd megláttam, hogy végzősök a Leöveyben. Elég ciki volt rájuk nézve.

És nem, nem vagyok visszamaradott, konzervatív öregember, 19 éves vagyok, tavaly érettségiztem. Számomra a kulturálatlanság taszító, és ha ilyenek az ottani diákok, az iskola sem jobb.

2014. jan. 5. 13:30
 7/13 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom. Múltkor Anyukám beszélt az Igazgatónővel, aki azt mondta, hogy 4,5-ös átlaggal tud csak átvenni, ami azért nem kis követelmény. Szerintem annyira nem lehet gyenge. Nekem nagyon tetszik a suli épülete, igaz, nem a legjobb környéken van a Leövey, de szerintem belülről nagyon szép. Olyan labor meg, ami ebben a suliban van, más gimiben nincs Magyarországon.

Várom még véleményeket!:)

2014. jan. 5. 19:33
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
Mondom, én csak ajánlani tudom: többségükben jók a tanárok, a közösségi élet is jó, és a színvonalasabb gimnáziumok közé tartozik.
2014. jan. 5. 19:54
 9/13 A kérdező kommentje:
Hányas átlaggal vettek fel, utolsó?:)
2014. jan. 5. 20:41
 10/13 anonim ***** válasza:
60%
A gyerekem járt oda. Kitűnő volt, most végzős egyetemista.
2014. jan. 5. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!