BME-re biomérnökire milyen és hány emelt szintű érettségi kell?
10.es vagyok, a bioszt és kémiát fogom felvenni fakultációnak, de a honlapon láttam, h matek és még vmilyen reál tárgy(biosz vagy kémia vagy fizika...)kell a felvételihez.
1) De ha tanulom emelt szinten magántanárnál a matekot, de nem érettségizek belőle csak középszinten(mert nekem az már sok lenne sztem így), akkor ez úgy elég az egyetemhez?
2) Kell-e kémiából érettségiznem emelt szinten? Nem elég csak bioszból? Vagyis kötelező a két emelt szintű érettségi biomérnökire?
3) Biomérnök-hallgatók! ti mit vettetek fel anno fakultációnak, miből érettségiztetek emelt szinten?
Igen, közben alaposabban utánanéztem mindennek, de van ami még most se tiszta. Például, mivel a matek és vmilyen természettudományos tárgy a követelmény, akkor nem is nézhetik a kémiát plusz a bioszt, hiába azokból emeltezek? Vagyis akkor a matekot(közép) plusz bioszt(emelt) veszik figyelembe?
És bocsánat a késői válaszért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!