Milyen sorrenbe (minőség) tennéd ezeket gimiket?
A leöveyről írnál nekem véleményt? vagy valaki?
Engem ebből az 5 gimiből a leövey,budai és a csík érdekel a legjobban a vörösmartyról is érdekel az europa 200-et csak tartaléknak jelölöm meg
Első 2 válaszoló vagyok:) Leöveyről?:D Hát csak annyit tudok írni, hogy az általad kiszemelt gimik közül ez a legkeményebb.
Budairól tudok neked mesélni privátban, ott vagyok 9.-es:)
A legjobban a Budaiba szeretnék menni mert az van a legközelebb:D Azt megköszöném ha írnál a Budairól pár dolgot Pl:szóbeli,tanárok,közösség stb...:)
Am média szakra szeretnék menni :)
Én most vagyok 9.-es a Budaiban. Mivel híresen szar suli, ezért beírtam utolsónak, és mivel elkúrtam az írásbelit, ezért csak ide vettek fel, média szakra.
Érdemes tudni a Budairól, hogy 4 suliból lett összevonva, így lett a Budai Középiskola.
Ismerek olyan gyereket, aki 33 ponttal és 2-es átlaggal jött ide, Ő infó szakra jár. Ugyanabban az osztályban van egy 18 éves srác, aki 9.-es(!!!).
Első héten médián média érettségi anyagot vettünk, hát el is ment a kedvem ettől a tantárgytól. Múltkor azért kaptam 1-est fizikából, mert a tanár azt az elvet vallja, hogy Ő nála csak 1-es meg 5-ös van, a kettő közt nincs!
Én semmi esetben sem ajánlom Neked ezt a sulit, MESSZIRŐL KERÜLJE MINDENKI EL A BUDAIT, HA JÓT AKAR MAGÁNAK!
Közösség egy kalap kaki, rengeteg bukott nyomival, akik nagyra vannak magukkal, hogy Ők a nagyobbak.
Tanárok mocskos férgek, akik imádnak szivatni. 1-2 azért aranyos. :)
Szóbeli? :D Általános dolgok, ki vagy, mi vagy, honnan jöttél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!