Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen sorrenbe (minőség)...

Milyen sorrenbe (minőség) tennéd ezeket gimiket?

Figyelt kérdés
Budai középiskola, Leöwei Klára, Csík, 1085 horánszky utcai vörösmarty mihály gimnázium,Erurópa 2000

2014. jan. 3. 18:58
 1/10 anonim válasza:

1, Leövey

2, Vörösmarty

3,

2014. jan. 4. 17:17
 2/10 anonim válasza:

3, Csík

4, Budai

5, Európa2000

2014. jan. 4. 17:18
 3/10 A kérdező kommentje:

A leöveyről írnál nekem véleményt? vagy valaki?

Engem ebből az 5 gimiből a leövey,budai és a csík érdekel a legjobban a vörösmartyról is érdekel az europa 200-et csak tartaléknak jelölöm meg

2014. jan. 4. 19:24
 4/10 anonim válasza:

Első 2 válaszoló vagyok:) Leöveyről?:D Hát csak annyit tudok írni, hogy az általad kiszemelt gimik közül ez a legkeményebb.

Budairól tudok neked mesélni privátban, ott vagyok 9.-es:)

2014. jan. 4. 22:55
 5/10 A kérdező kommentje:

A legjobban a Budaiba szeretnék menni mert az van a legközelebb:D Azt megköszöném ha írnál a Budairól pár dolgot Pl:szóbeli,tanárok,közösség stb...:)

Am média szakra szeretnék menni :)

2014. jan. 4. 23:56
 6/10 anonim válasza:

Én most vagyok 9.-es a Budaiban. Mivel híresen szar suli, ezért beírtam utolsónak, és mivel elkúrtam az írásbelit, ezért csak ide vettek fel, média szakra.

Érdemes tudni a Budairól, hogy 4 suliból lett összevonva, így lett a Budai Középiskola.

Ismerek olyan gyereket, aki 33 ponttal és 2-es átlaggal jött ide, Ő infó szakra jár. Ugyanabban az osztályban van egy 18 éves srác, aki 9.-es(!!!).

Első héten médián média érettségi anyagot vettünk, hát el is ment a kedvem ettől a tantárgytól. Múltkor azért kaptam 1-est fizikából, mert a tanár azt az elvet vallja, hogy Ő nála csak 1-es meg 5-ös van, a kettő közt nincs!

Én semmi esetben sem ajánlom Neked ezt a sulit, MESSZIRŐL KERÜLJE MINDENKI EL A BUDAIT, HA JÓT AKAR MAGÁNAK!

2014. jan. 5. 19:50
 7/10 anonim válasza:

Közösség egy kalap kaki, rengeteg bukott nyomival, akik nagyra vannak magukkal, hogy Ők a nagyobbak.

Tanárok mocskos férgek, akik imádnak szivatni. 1-2 azért aranyos. :)

Szóbeli? :D Általános dolgok, ki vagy, mi vagy, honnan jöttél...

2014. jan. 5. 19:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezekből a gimikből a Leövey meg a csík a legjobb? a vörösmartyról is sok rosszat hallottam.
2014. jan. 5. 21:19
 9/10 anonim válasza:
Ezek közül a Leövey a legjobb, aztán a Vörösmarty. A Csík az annyira már nem jó, a Budai -mint már írtam- egy kalap szar, ahova minden hülyét felvesznek. Európa 2000-et nem ismerem, de azok alapján, hogy alapítványi, nem lehet túl jó. Good luck! :)
2014. jan. 6. 13:48
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)) Még kinéztem a teleki Bianka gimnáziumot is és eddig úgy néz ki,hogy 1.helyre a Teleki biankát,2.helyre a Leöveyt jelölölöm a többi gimit pedig csak tartaléknak szeretném.
2014. jan. 6. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!