Ha félévkor nem megyek el vizsgázni az egyetemen, akkor mi történik?
Figyelt kérdés
Szóval a 2. félévtől passzíváltatni szeretném magam 2 félévre hogy dolgozhassak, utána pedig másik egyetemre újra felvételiznék, ezért nem látom értelmét, hogy tejesítsem a félévi vizsgákat. Van annak valami következménye, ha nem teljesítem őket? Ettől függetlenül lehetek passzív a 2. félévtől?2014. jan. 3. 18:18
11/13 reptoid válasza:
Szeretnéd, hogy elküldjem a fizetési felszólítást? :D
Még megvan, őrzöm.
12/13 reptoid válasza:
Egyébként régebben volt erre egy bevett gyakorlat, hogy a nem teljesített kreditekért kirótt díjat kiszámlázzák neptunban, de ha otthagyod az egyetemet, akkor ezt nem kérik rajtad számon, csak az olyan díjakat, amiket fizikailag is felhasználtál, pl a kolidíjat.
Úgy néz ki a megszorítások, forrásmegvonások odáig jutottak, hogy nekem több, mint 5 éves tartozásomról küldtek felszólítást a nyáron. Mert én is úgy voltam vele, hogy be nem fizetem, na meg volt a fenti "engedmény" is, bár az csak szóbeli volt.
13/13 anonim válasza:
Elhiszem ha mondod..de remélem nem fizetted be!!!
5 év után...polgárjogilag elévült a dolog..szóval bepróbálkoztak ha befizeted nekik kész nyereség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!